Keisinger ház

More
14 years 1 week ago #2277 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
Els? utad az a kiköt? lesz, ahol a m?helyed eszközeinek a kipakolására és a teherautókra rakására fölügyelsz ["Azt a dobozt ne arra a trollra bízzátok, az egy NAGYON értékes és NAGYON kifinomult mikrorepedéskeres?, az a másik meg a 3D nyomtató lézerfeje..."], majd követve a kisebb konvojt, irány az ipartelep. Ugyanezt kénytelen vagy megismételni a kirakodásnál, majd a fölállítás, telepítés és végül a tervek bevitele és az alkatrészek módosítása vagy legyártása. Reggel 7 re viszont van egy rendszám, forgalmi engedély és m?szaki nélküli autód, amivel ha elkap a Lone Star vagy a Knight Errant, hát biztos, hogy lesz mit magyaráznod a szüleidnek. Tehát az ut'só etap az az elektronikus engedélyezés, ami még egy óra, de akkor már hazamehetsz a kocsiddal. [A verda gyakorlatilag egy bika és egy unikornis keveréke ha stílusos akarsz lenni, hisz remek, stílusos, szép, áramvonalas küls? és turbózott brutális motor belül, amiben már nem lovak hanem bikák dübörögnek.]

Hazaérve áldod az eszed, hogy nem húztad el túlságosan az engedélyeztetést, a ház el?tt ugyanis több autót pillantasz meg, ezek közül az egyik az a Boston Animal Control furgonja, a többi három viszont Knight Errant jár?rkocsi, meg egy ment? a St. Maryb?l. A negyedik egy fekete kocsi, amire fehér maszkolószalaggal applikálták a CORONER [halottkém] föliratot, szerencsére a macskáknak viszont már nyomuk sincs.

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 week ago #2278 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
Bejárok a garázsba, beállítom a kocsi számítógépén a hülyeségbiztos funkciót, vagyis ha valaki beleül, akkor nem is gyorsul, nem is megy, ledegradálódik egy régi bevásárlóautó teljesítményére. Aztán rongyolok fel a konyhába, mert kicsit késtem, de legalább roppant büszke lehetek magamra, van egy készre gyártott autóm az elvárásoknak megfelel?en, most már nem kell Erikát megkérnem, ha el akarok menni valahova, vagy Otto verdájával mászkálni. Épp ellenkez?leg, én vihetem el Erikát majd kocsikázni, biztosan meg fogom neki mutatni a kreálmányom.

A konyhába érve viszont az els? dolgom bárkit?l megtudakolni, hogy mi a frászt keres itt a halottkém meg a rend?rség, meg a helyszínel?k. A napi matek gyakorlás el?tt azért lezuhanyzom még, meg átöltözni sem ártana.

More
14 years 1 week ago #2282 by Nyarlathotep
Beállás el?tt viszont ki kell szállnod, távirányítód ugyanis nincs, tehát marad a manuális ajtónyitás. Az egyik nyomozó meg is indul feléd, de a másik visszafogja ["Hagyd, én már utánanéztem..."]. Ötleted nincs arról, hogy mi történt itt, de nem is érdekel, inkább nagybüszkén mész a konyhába matekot tartani, hátha valaki rákérdez hogy mit?l vagy ilyen büszke. [Abba bele sem gondolsz, hogy mi van akkor, ha Erika nem az autókért rajong és mondjuk hiába magyaráznád neki az új autód m?ködését csavarról csavarra.]

-"Állattámadás..." mondja Azumi, miközben Kathy er?sen csóválja a fejét, teát szürcsölgetve.
-"Hát ha az volt akkor kardfogú tigris, vagy mittomén... Elég ronda volt. Erika találta meg a küszöbön." mondja Kathy a bögréjébe bámulva.
-"Már ami megmaradt bel?le. Az a valami elöl fölnyitotta és nem sok mindent hagyott benne." mondja Azumi annál nyugodtabban. Mintha ? volna az egyedüli, akit nem viselt meg az egész, bár valószín?bb, hogy ? meg keleti módjára szenvtelenség mögé rejti a dolgokat. "Erika most alszik. A ment?sök adtak neki valami nyugtatót. Szerintem ott kéne lenned mellette, amikor fölébred." teszi még hozzá.

Csapat riadó!

More
14 years 1 week ago #2283 by danka90
- Egy állat letett a küszöbre egy hullát? Te jó ég. Mikor? És lehet tudni, hogy milyen dög volt? És miért pont ide hozta? Erika mikor aludt el? Felmenjek most hozzá, vagy még hagyjam aludni nyugodtan?

Amíg a lányok válaszolnak, leülök egy kávéval közéjük, mert habár az alvás kimaradt, a reggeli kávé nem maradhat el.
- Mit állapított meg a halottkém? Vagy nem számoltak be róla?

More
14 years 1 week ago #2287 by Nyarlathotep
-"Nem hozta és hiszem, hogy letette. Azt hiszem a sintér be akart jönni, de el?bb érte el az a valami, minthogy bejöhessen." magyaráz Azumi, a legynugodtabb. "Nem tudjuk mi volt, a halottkém grizzlyt?l kezdve mindenre gondolt már."
-"A macskák eltüntették a nyomokat." magyaráz Kathy.
-"Nem te hívtad ki az Animal Controlt?" kérdezi Azumi. "Csak mert ha igen, akkor eszedbe juthatott volna, hogy került ide egy él? sintér. A halottról viszont nem tudunk semmit. Mi legalábbis semmit sem hallottunk."
-"De én se, pedig egész este fönn voltam." mondja Kathy
-"Szerintem hagyd, hagy aludja ki magát, ha már nyugtatót adtak neki, úgysem tudna túl sokat a matekkal foglalkozni." mondja Azumi.
-"Én viszont már készültem a mai napra, de gondolom ezt tudod." mondja Kathy.

Csapat riadó!

More
14 years 1 week ago #2290 by danka90
- Hát hogy ?szinte legyek, én hívtam, de amikor kimentem, még csak egyszer? macskák voltak mindenhol, semmi nagyobb. Azok meg csak nem ölték meg szegényt. De ha valami veszélyes mászkál erre, akkor ki kellene deríteni, hogy mi az, nem akarok félve kimenni az ajtón. Azumi nem tudod valahogy megtudakolni a macskáidtól, hogy nem-e láttak valamit a környéken?

- Erikát akkor most nem zaklatom, kés?bb felmegyek hozzá, a matek természetesen ráér. Úgyis gyorsan haladunk, nem lesz gond azzal a vizsgával akkor sem, ha ez a nap kimarad. Képzelem szegénynek nem lehetett egyszer?, hogy mikor megy ki a reggeli újságért, nem egészen azt találja a tornácon.

Time to create page: 0.217 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.