- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Hazaérve áldod az eszed, hogy nem húztad el túlságosan az engedélyeztetést, a ház el?tt ugyanis több autót pillantasz meg, ezek közül az egyik az a Boston Animal Control furgonja, a többi három viszont Knight Errant jár?rkocsi, meg egy ment? a St. Maryb?l. A negyedik egy fekete kocsi, amire fehér maszkolószalaggal applikálták a CORONER [halottkém] föliratot, szerencsére a macskáknak viszont már nyomuk sincs.
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
A konyhába érve viszont az els? dolgom bárkit?l megtudakolni, hogy mi a frászt keres itt a halottkém meg a rend?rség, meg a helyszínel?k. A napi matek gyakorlás el?tt azért lezuhanyzom még, meg átöltözni sem ártana.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Állattámadás..." mondja Azumi, miközben Kathy er?sen csóválja a fejét, teát szürcsölgetve.
-"Hát ha az volt akkor kardfogú tigris, vagy mittomén... Elég ronda volt. Erika találta meg a küszöbön." mondja Kathy a bögréjébe bámulva.
-"Már ami megmaradt bel?le. Az a valami elöl fölnyitotta és nem sok mindent hagyott benne." mondja Azumi annál nyugodtabban. Mintha ? volna az egyedüli, akit nem viselt meg az egész, bár valószín?bb, hogy ? meg keleti módjára szenvtelenség mögé rejti a dolgokat. "Erika most alszik. A ment?sök adtak neki valami nyugtatót. Szerintem ott kéne lenned mellette, amikor fölébred." teszi még hozzá.
Csapat riadó!
Amíg a lányok válaszolnak, leülök egy kávéval közéjük, mert habár az alvás kimaradt, a reggeli kávé nem maradhat el.
- Mit állapított meg a halottkém? Vagy nem számoltak be róla?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"A macskák eltüntették a nyomokat." magyaráz Kathy.
-"Nem te hívtad ki az Animal Controlt?" kérdezi Azumi. "Csak mert ha igen, akkor eszedbe juthatott volna, hogy került ide egy él? sintér. A halottról viszont nem tudunk semmit. Mi legalábbis semmit sem hallottunk."
-"De én se, pedig egész este fönn voltam." mondja Kathy
-"Szerintem hagyd, hagy aludja ki magát, ha már nyugtatót adtak neki, úgysem tudna túl sokat a matekkal foglalkozni." mondja Azumi.
-"Én viszont már készültem a mai napra, de gondolom ezt tudod." mondja Kathy.
Csapat riadó!
- Erikát akkor most nem zaklatom, kés?bb felmegyek hozzá, a matek természetesen ráér. Úgyis gyorsan haladunk, nem lesz gond azzal a vizsgával akkor sem, ha ez a nap kimarad. Képzelem szegénynek nem lehetett egyszer?, hogy mikor megy ki a reggeli újságért, nem egészen azt találja a tornácon.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?